logo

Koraci za dopunu

 • BESPLATNO proveris preostali kredit
 • Klikneš ovde
 • Izabereš način plaćanja
 • Ukucaš broj poruka
 • Ukucaš broj telefona
 • Uplatiš
 • Nastaviš druženje i upoznavanje

Proveri besplatno kredit

SMS chat

 • Kako da započnem razgovor?

  Da bi ste kontaktirali nekoga, kucajte njegovo ime i vašu poruku. Na primer: "Ivana cao kako si?".
  Kada ste u razgovoru sa jednim korisnikom, ne morate svaki put kucati njegov nadimak. Dovoljno je da odgovorite na poruku.
 • Razgovor sa više osoba istovremeno

  Ako ste u razgovoru sa više korisnika istovremeno, obavezno kucajte nadimak korisnika ispred svake poruke, kako se ne bi desilo da pogrešna osoba dobije poruku.
 • Da li je chat anoniman?

  Servis je anoniman – korisnik ne vidi vaš broj, a ni vi ne možete videti njegov.
 • Odjava sa chata?

  Ako želite da izađete iz chat-a privremeno ili za stalno, kucajte STOP i nećete više dobijati poruke.
 • Dopisujem se već dugo sa jednim korisnikom, mogu li dobiti njegov broj telefona da ga nazovem?

  Osoblje dopunikredit.in.rs vam može pomoći samo oko provere stanja dopunikredt.in.rs kredita na vašem broju telefona. Nemamo uvid u komunikaciju između korisnika kao ni kontakte samih korisnika niti bi smeli da pružamo takve informacije. Budući da je u pitanju anonimni servis, zbog bezbednosti korisnika nije moguća razmena bilo kakvih kontakata.

Uplate i pomoć

 • Uplata kredita i podrška

  Dopuna kredita se vrši preko www.dopunikredit.in.rs, možete uplatiti uplatnicom (bilo koja pošta i banka, ili ebank) ili u najbližoj trafici (q-vaucher). Načine plaćanja možete videti na ovoj stranici.

  Podrška za uplate se pruža putem email-a na putem kontakt forme ili za hitne slučajeve na broj +381 66 316 039.

  Pitanja i pritužbe za servis – ako se ne snalazite, imate pitanje ili pritužbu, pošaljite nam email. Osoblje dopunikredit.in.rs nije odgovorno za komunikaciju sa drugim korisnicima i ne može videti vaše poruke. Možemo odgovoriti na pitanja vezana za funkcionalnost servisa i možemo proslediti pritužbu vlasniku sajta.
 • Kako da proverim stanje na računu?

  U svakom trenutku možete da proverite stanje potpuno BESPLATNO na svakoj strani sajta se nalazi polje za unos vašeg broja i kliknete dugme ispod i pokazaće vam tačno koliko kdredita vam je ostalo.
 • Možete li da mi skinete 25 dinara po poruci sa mog telefonskog računa?

  NE. dopunikredit servis ne opterećuje vaš telefonski račun niti je na bilo koji način povezan sa njim. Dopunikredit dodaje kredit tj iznos koji uplatite se dodaje na vaš broj telefona i od tog iznosa vam se skida 25 dinara po poruci. Sa vašeg osnovnog telefonskog računa se skida cena običnog sms-a (oko 2 dinara, u zavisnosti od operatera i paketa koji koristite).
 • Ako uplatim uplatnicom, kredit se automatski dodaje?

  Ne. Potrebno je vreme da uplata legne i da nam računovodstvo prosledi vašu uplatu. Nakon što nam se vaša uplata prosledi, dodajemo iznos koji ste uplatili na broj telefona koji ste naznačili u pozivu na broj.
 • Uplatio sam uplatnicom ali nema kredita! Šta se dešava?

  Može se desiti sledeće: 1. Vaša uplata nam verovatno još nije prosleđena. – Kredit dodajemo odmah nakon što naše računovodstvo evidentira i prosledi uplatu. Ukoliko uplatite radnim danima pre 12h, uplata nam se prosleđuje od 12h do 16h. Ukoliko uplatu izvršite nakon 12h, uplata ce nam se proslediti tek sutradan. Ukoliko uplatite u petak nakon 12h, vaša uplata će nam se proslediti tek u ponedeljak. 2. Vaša uplata nam je prosleđena ali niste upisali broj telefona u poziv na broj. – Ova informacija nam je najbitnija. Prilikom popunjavanja uplatnice, obavezno naznačite broj telefona na koji treba da dodamo kredit. Ukoliko ne popunite ovo polje, ne možemo znati na koji broj treba da dodamo iznos koji ste uplatili. U ovom slučaju nas kontaktirajte putem kontakt forme na sajtu!
 • Uplatio sam pre 12h i još mi niste dodali kredit!

  Uplate nam se prosleđuju svakog radnog dana od 12h do 16h. Ukoliko je radni dan i uplatu ste izvršili pre 12h, a kredit vam nije dodat istog dana, možete nas kontaktirati putem maila kontakt forma samo navedite broj telefona, iznos koji ste uplatili i vreme kad ste uplatili i svakako ćemo proveriti šta se desilo.
 • Šta će se desiti ako pozovem ovaj 0606252226 broj preko koga se dopisujem sa korisnicima?

  Automatski se odbija svaki poziv niti se detektuje. Broj preko kojeg se dopisujete nije broj devojke već servisa.

Komentari korisnika

“Drago mi je što ste ubacili i ovo online da možemo i mi koji živimo van Srbije da koristimo.. Pozdrav”

— ivan.***@gmail.com

“Koristio sam onaj kratki broj i svidja mi se sto ste ubacili i ovo jeftinije jer sam upoznao mnogo slatku devojku”

— kocka***@gmail.com

“konacno mogu da se opustim i da uzivam sa mojom buducom devojkom”

— petko***@yahoo.com

“Imam neogranicen broj poruka ali oni kratki brojevi mi uvek blokiraju karticu sada mogu da se dopisujem koliko ja zelim.”

— bojan***@sbb.rs

“Одлично вам је ово баш ми је било глупо да јој кажем како су ми скупе оне поруке али сада ово је већ подношљивије.”

— zoran***@yahoo.com

“Тука се сретнав со мојата сродна душа!”

— teodo***@gmail.com

This template downloaded form free website templates